Horboom Vloeren

 
 
Showroomadres:
Industrieterrein Gouwepark  

Westbaan 160
2841 MC Moordrecht
(Geopend op afspraak)

 
T: 0182-232661

Bedrijven

Horboom Vloeren | Epoxy Gietvloer
14540
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14540,page-child,parent-pageid-14449,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Epoxy Gietvloer

Een epoxy gietvloer van Horboom vloeren is een industriële vloer en daardoor ook voor bedrijven een uitstekende optie. De epoxy gietvloer van Horboom vloeren is uitermate geschikt voor bedrijfsruimtes waar er hoge eisen aan de vloer worden gesteld, zoals mechanische belastbaarheid, slijtvastheid, hygiëne, chemische belastbaarheid, vloeistofdichtheid en vochtbestendigheid. U komt de gietvloeren van Horboom dan ook vooral tegen in industriële hallen, werkplaatsen, magazijnen, opslagruimtes, garages, laboratoria en productiehallen. Een gietvloer van Horboom vloeren kan een hoge stortbelasting hebben en wordt standaard afgewerkt met een aflak die ervoor zorgt dat u langer plezier beleeft aan uw epoxy gietvloer.

Een extra optie is om uw epoxy gietvloeren een decoratieve tint te geven door hem in te strooien met een kleurvlok. Bijkomend voordeel is dat vuil en vlekken minder zichtbaar zijn. Door de naadloze oppervlakte van de epoxy gietvloer neemt de vloer geen vuil op en is deze heel eenvoudig te reinigen met een boenmachine. Laat u de vloer ook voorzien van een holle plint dan komt uw epoxy gietvloer in aanmerking voor een vloeistofdichte vloer verklaring. Voorheen de PBV- verklaring.

Voordelen epoxy gietvloeren:

  1. Stoot- en slagvast.
  2. Makkelijk schoon te maken.
  3. Naadloos en stofvrij.
  4. Veiligheid verhogend.
  5. Duurzaam en slijtvast.
  6. Chemisch belastbaar en weekmakerbestendig.
  7. Leverbaar in alle RAL kleuren.