Horboom Vloeren

 
 
Showroomadres:
Industrieterrein Gouwepark  

Westbaan 160
2841 MC Moordrecht
(Geopend op afspraak)

 
T: 0182-232661

Bedrijven

Horboom Vloeren | Vloeren
14452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14452,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Vloeren

Design vloeren

U bent op zoek naar een mooie gietvloer met een strak en modern interieur? U kunt stoppen met zoeken! Horboom Vloeren is specialist in het aanleggen van veel verschillende soorten gietvloeren. Alle Horboom gietvloeren zijn duurzame gietvloeren die gemak combineren met een strak en modern uiterlijk in uw woning of bedrijfspand.

Een grote of kleine vloer? Bij Horboom Vloeren is alles mogelijk en krijgt u professioneel advies.

De vloeren die wij leveren

PU GIETVLOER

Perfect voor een modern interieur én makkelijk te onderhouden

Een Polyurethaan gietvloer is een kunststof gietvloer die naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Dit kan nagenoeg bij iedere mogelijke ondergrond. Over het algemeen is een PU gietvloer een zachte en warme vloer met een strakke uitstraling. Deze gietvloer past perfect in een modern interieur en is uiterst makkelijk te onderhouden. Een PU gietvloer is zeer geschikt voor onder andere kantoorruimtes, showrooms, musea en woningen. Een groot voordeel is dat bij een polyurethaan gietvloer vloerverwarming kan worden toegepast.

EPOXY GIETVLOER

Chemisch belastbaar en weekmakerbestendig

Een epoxy gietvloer is een industriële vloer en hierdoor erg geschikt voor bedrijfsruimtes waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld zoals o.a. mechanische belastbaarheid, slijtvastheid, hygiëne en vochtbestendigheid. U komt deze vloeren dan ook vooral tegen in industriële hallen, werkplaatsen, magazijnen, opslagruimtes garages en laboratoria. Door de naadloze oppervlakte van de epoxy gietvloer neemt de vloer geen vuil op en is deze eenvoudig te reinigen met een boenmachine.